[FPL] Капитени GW10

ноември 27, 2020

За ова коло веројатно ќе имаме повеќе избори за капитен од претходните неколку недели. Манчестер […]

Прочитај повеќе

Сезоната 1925/26 во Премиер Лигата – една од најзначајните во историјата на фудбалот

Оваа сезона во Премиер лигата почна возбудливо со многу постигнати голови во досегашните натпревари. Меѓутоа, ова не е прв случај во историјата на Англија да се случува ова.

Прочитај повеќе