Сезоната 1925/26 во Премиер Лигата – една од најзначајните во историјата на фудбалот

ноември 18, 2020

Оваа сезона во Премиер лигата почна возбудливо со многу постигнати голови во досегашните натпревари. Меѓутоа, ова не е прв случај во историјата на Англија да се случува ова.

Прочитај повеќе